Jeres udvalgte bliver skolet i slibebånd, slibematerialer samt slibeskiver

Redskaber & håndværk ka’ ikke siges at være det undertegnede ved mest om. Min kæreste gennemfører diverse tjanser ude hos en anlægsgartner og for en gulvmand. Derfor anvender han slibematerialer » http://katalog.prebenz.dk/slibning,, maskiner, slibeskiver » http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver, og slibebånd » http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband, i tjansen med at pynte på fliser og høvle trægulve m.m..

Bloggeren hers ekspertise inden for slibematerialer, slibeskiver og slibebånd er ikk eminent. Men min spritnyt håndværkerkæreste bruger sådan noget værktøj i hans arbejde. Som jeg kan forstå det, så kan du bruge slibeskiver, slibebånd og slibematerialer til polering og slibning. Måske metal Slibebånd & slibeskiver kan man vidst også anvende sammen med en boremaskine.

Undertegnede har allerede fået en forklaring af Helge, hvordan han i sit arbejde arbejder med slibematerialer, slibeskiver samt slibebånd i mandens job. Samtidig med at hans kolleger desuden har svært ved at undvære slibeskiver, slibebånd samt slibematerialer til tjansen med at skabe haver. Ikk en uinteressant viden at være i besiddelse af, nu hvor nogle i venneflokken overvejer at få hus og have.