Kæresten og jeg ønsker at skærme for at folk kan se i haven ved hjælp af komposit hegn eller sådan et vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor vi er nyudkårne herrer i egen villa må jeg og kæresten pludselig til at vedtage ting som komposit hegn og deslige vedligeholdelsesfri hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn, . Vores have går direkte med adgang til en offentlig sti og vi er kun en smule lukket af med buskbombuske. Vi nyder baghavens udsigt, men foruden et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle stirre ugeneret ind til os. Og kæresten & jeg have områder baghaven, hvor han og jeg ikk bliver luret på.

Efter at mig og min kæreste rykkede til Frederikssund begyndte jeg at lede efter komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Vi ved ikke rigtig, hvor vidt vi skal købe et komposit hegn, men det skal i hvert fald være et vedligeholdelsesfri hegn, som vi vil have monteret. På det punkt er vi begge ligesindede.

Min bror har fået sat komposit hegn op i haven, og dét valg er han ganske ellevild med. Et komposit hegn kan så vidt jeg ved shoppes i forskellige højder og farver. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er gråt/sort, mens jeg og min kæreste nok kommer til at vælge et hvidt komposit hegn. Ham og jeg går efter det lysere look.