Mig og ham den høje rykker flytter fra lejebolig Ørestad

Jeg er jo gravid. Og min tilstand sætter refleksioner i gang vedrørende den lejebolig Ørestad, jeg og kæresten lever i i de her år og som hurtigt bliver for lille til os. Lejligheden er sgu egentligt ik så lille med knapt 84 m2.Den lejebolig København S er såmænd delt op i et styks lille værelse til at sove plus en mega dagligstue i åben forbindelse med vores køkken. Så vi har ik’ et værelse til barnet hvor vi kan lukke døren.

Hr. Kæreste & undertegnede søger nu efter boliger til leje. Blandt andet ser jeg og min kæreste efter lejebolig Nordsjælland mere specifikt lejebolig HillerødVores forældre lever begge i det neighborhood. Kæresten og jeg leder nu efter boliger til leje. Vi ser især efter lejebolig Hillerød/lejebolig NordsjællandVores forældre reciderer begge i det neighborhood. Det er vældigt handy, hvis Søs eller Kissy nemt kan komme på visit for at assistere med babypasning. Ud fra fremtidsdrømmen omkring at droppe vores lejebolig København S og flytte i er de seneste ledige stunder som følge deraf proppet med boliger til leje

Robij og jeg har i alle årene været temmelig henrykte over den nye lejebolig Ørestad. Det er egentligt kun den manglende rumopdeling plus måske stedet for lejebolig København S som plager mig og Hr. Kæreste nu hvor vi snart bliver far og mor. Kæresten og jeg foretrækker som udgangspunkt at leve i lejebolig, hvorfor det endnu en gang er boliger til leje jeg og kæresten tager fat i når vi er hos den foretrukne boligside. Det er bare kæmpe nemme at gå til hvis man vælger boliger til leje i sammenligning med at tage lån til kravene til ejerbolig. Så vores lejebolig København S bliver ændret til et styks lejebolig Nordsjælland .