Om ældstebarnets sidste skoledag, kreativitet samt sidste skoledag udklædning

Der bli’r set meget frem til sidste skoledag herhjemme. Men pigen skal lige have valgt hendes sidste skoledag kostume - http://dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63/ – . Dette med ik at være afklaret omkring denne sidste skoledag udklædning endnu er egentligt gennemgående når det gælder tøsen. Det med at gå en bestem vej er hele tiden tungt for hende, og sidste skoledag kostumet er absolut ikke noget særtilfælde.

Mor her forhører frøkenen sgu snart, om hvorvidt der er kommet gang i planlægningen af sidste skoledag kostume. Mor her har ikk opdaget symaskinens snurren, så jeg forventer ikk, at barnet er startet på at skabe sin sidste skoledag udklædning. Men et sidste skoledag kostume, som ikke behøver redesign kan frøkenen ganske givet også vælge.

Skal hun blive engel, en minion, Jack Sparrow eller Paris Hilton? Caroline er almindeligvis meget skabende, så det skal ik overraske mig, hvis barnet kommer på et styks fed og ny ide til sit sidste skoledag kostume. Jeg har overhovedet ik hendes krea-evner, og min gamle sidste skoledag udklædning stammede fra en sjov udklædningsforretning der forhandlede sidste skoledag kostumer, overskæg og parykker. Teenageren kunne sandsynligvis overveje at investere i en paryk, men derudover sammensætter hun helst på egen hånd og er også kreativ ved symaskinen.